Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό
29 Απριλίου 2024

Προς τους λασπολόγους και λοιδωρούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Οι χυδαιότητες, οί ύβρεις, η σπίλωση, η απαξίωση και οι πρόστυχοι χαρακτηρισμοί πού από καιρό απευθύνονται εναντίον του Μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη, σκοπό έχουν να μειώσουν τη προσφορά του Ελληνικού πολιτισμού στην παγκοσμιότητα, ώστε επιτήδεια σύμφέροντα με ύπουλα και ύποτπα μέσα να καρπωθούν το πλουσιώτατο υπέδαφος της Ελλάδας.

Απ' ευθείας δεν τολμούν να το κάνουν ώστε να μην προσβληθεί η τάχα  "διεθνής αριστερά"  πού κόπτεται  "υπέρ των δικαιωμάτων των αδυνάτων" (παραδόξως ποτέ των Ελλήνων! Πού ήσαν τότε στις 29 Μαΐου του 1453, οι ιδεαλιστές αριστεροί της δυτικής Ευρώπης, οι φιλειρηνιστές, όταν σφάδαζε ο Ελληνισμός και ο χριστιανισμός από τους μύδρους πού ρίπτονταν επάνω τους από τα κανόνια του Μωάμεθ του Β' στη Πόλη;)

Έτσι ο ύπουλος αυτός σχεδιασμός ανατέθηκε (εννοείται από ξένα συμφέροντα) στη φτωχή Βαρδαρία (τη λεγόμενη ΠΓΔΜ, ή FYROM, ή"Μακεδονία" όπως εμπεδώθηκε). Το ύπουλο σχέδιο δεν περιορίζεται μοναχά να μετατραπεί οΜέγας Αλέξανδρος σε σλάβο, αλλά ως σλάβοι και όλοι του οι στρατηλάτες με απώτερο σκοπό η συνολική ελληνιστική ιστορία να κλαπεί, εκκριζωθεί από εμάς τους δικαιωματικούς κληρονόμους της και προσαρτηθεί σαν κατόρθωμα της Βαρδαρίας! Έτσι οΠτολεμαίος, ο Σέλευκος, ο Λυσίμαχος, ο Φιλώτας, ο Λεοννάτος, ο Κλείτος, ο Ηφαιστείων κλπ, έχουν βαφτιστεί "σλάβοι" άρα και το Πτολεμαϊκό βασίλειο της Αιγύπτου είναι σλάβικο, το Σελευκιανό βασίλειο της Συρίας είναι σλάβικο καθώς και το συνολικό επίτευγμα της επέκτασης του Ελληνικού Μακεδονικού βασίλειου προς την Ασία είναι σλάβικο! (Ποτέ οι Σέρβοι δεν υποστήριξαν τέτοιες θέσεις, παρά μόνον οι Σκοπιανοί πού είναισλαβικό μόρφωμα με βουλγαρική διάλεκτο, πού προσπαθούν πέραν της πολιτικής τους κατά της Ελλάδος να κάνουν τα ίδια και στη Βουλγαρία πού τους έχει αποκηρύξει! Αποτελεί δηλαδή ένα κράτος παράσιτο).

Πέραν του ότι ταflashback στον χρόνο αποτελούν μόνον επιτεύγματα της επιστημονικής φαντασίας η υπερφίαλη και αναιδέστατη πολιτική της Βαρδαρίας επινοεί flashback τοποθετώντας σλάβους πού εμφανίστηκαν τον έκτο αιώνα μ.Χ, ήδη στην εποχή του Αλεξάνδρου! Να μας πούν λοιπόν απλά και ωραία αφού τα ξέρουν όλα, τι θα πεί στα σλάβικα "Αλέξανδρος" (εφόσον φυσικά μας απαντήσουν εάν είναι πράγματι σλαβικό όνομα!).Τι θα πεί στα σλάβικα, Πτολεμαίος, Σέλευκος, Λεοννάτος, Κάσσανδρος, Νέαρχος; Πώς κανένα ιστορικό κείμενο δεν αναφέρει τα "επίσημα σλαβικά τους ονόματα", όπωςΚρούμος (βάρβαρος βούλγαρος ηγεμόνας πού έπινε κρασί από επασημωμένο κρανίο βυζαντινού Έλληνα αυτοκράτορα), Απόστολ Πέτκοφ (οδολοφόνος του πατριώτη μας Τέλλου Αγαπηνού ή Καπετάν Άγρα, πού προσφάτως ακόμα και ο Μακεδονικός μαςαγώνας έχει χαρακτηριστεί ότι συνίστατο από "ληστροσυμμορίες Ελλήνων κομιτατζήδων".

Ο δύστυχος Τέλλος Άγρας παλληκάρι αληθινό βασανίστηκε κρεμμασμένος με μπηγμένα καλάμια στις αρθρώσεις του ώστε να πεθάνει από αφυδάτωση με φριχτούς πόνους. Σκοπιανή μέθοδος βασανισμού μέχρι θανάτου!). Μήπως τέτοιο εκπολιτιστικό έργο ήταν και αυτό του "Σλάβου Μεγάλου Αλεξάνδρου";

Πολύ σπουδαίοι οι Βαρδάροι! Καπηλεύονται κλέβοντας αύτανδρα και αναιμακτί το αίμα πού έχυσε η Ελλάδα για να πάρει τη Περσέπολη τα Εκβάτανα τις Πασαργάδες, κλπ ώστε να εμποδίσει γιά πάντα τον Περσικό επεκτατισμό στην Ευρώπη (και ο Αλέξανδρος ποτέ δεν ξέχασε ότι ο Πελοποννησιακός Πόλεμος (427- 404 πΧ)  συνέτριψε τον αρχαίο μας Ελληνισμό χάρις στον περσικό δαρεικό (το χρυσό νόμισμα με το οποίο διεφθάρη η Σπαρτιατική ηγεσία για να συντρίψει τη δημοκρατική Αθήνα).. Με το χρήμα διαίρει και βασίλευε! Αυτή τη πολιτική θέσπισαν οι Πέρσες ώστε να ξεκάνουν τον Ελληνισμό αργότερα, μετά τους αποτυχημένους Περσικούς Πολέμους πού έκαναν κατά της χώρας μας.

Αυτός ήταν ο λόγος πού πήγε να κατακτήσει τη Περσία. Για να συντρίψει τα ξένα συμφέροντα και όχι να κατακτήσει"Πέρσες ελεεινούς και σάπιους γύφτους και βοσκούς" (όπως συχνά οι αλλαζονικοί Ρωμαίοι υποστήριζαν για τους Πέρσες, πού ανέπτυξαν τα πλέον αεροδυναμικά όπλα του αρχαίου κόσμου, αυθεντικά περσικά, πραγματικά έργα υψυλής ευφυΐας και τεχνολογίας), καθώς απορούσαν αφού ο Αλέξανδρος ήθελε να κάνει αναμέτρηση πολεμικής ισχύος γιατί ποτέ δεν τόλμησε να τα βάλει με τις ρωμαϊκές λεγεώνες τους πού ήσαν αήττητες! Χαρακτηρίζοντας τον Αλέξανδρο "Ο κοντοστούπης γύφτος Έλληνας βοσκός γεμάτος με σπυριά ακμής και αιωνίως κομπλεξικός για το χαμηλό του ύψος".

Βεβαίως οι Βαρδαρέοι είναι όμορφος λαός. (Τόσες σλαβικές, τούρκικες και γενιτσάρικες προσμίξεις αρκούν, μιά και πού αυτές συνέστησαν το κρατικό και εθνολογικό τους μόρφωμα). Οι Ιταλοί σήμερα το εκτιμούν ιδιαιτέρως καθώςμε τις Σκοπιανές ανήλικες ως επί το πλείστον κοσμούν θριαμβευτικά τα πεζοδρόμια των πόλεων τους!!!).

Να μας εξηγήσουν οι "σοφοί βαρδαρέοι" πώς μόνον έναςΑρριανός, ένας Αριστόβουλος (γιός του Αριστοβούλου) ένας Πτολεμαίος (γιός του Λάγου), κλπ, έγραψαν μόνον αυτοί για τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και ποτέ κανένας σλάβος (βοσκός, ανθρωποφάγος, κλπ) δεν μας έγραψε κάτι στα σλάβικα για τον Αλέξανδρο! Το ότι ο Αλέξανδρος συμπεριφέρθηκε στις Περσίδες σανισόνομες γυναίκες και τις σήκωσε όρθιες μπροστά του, γιατί σιχαινόταν τα προσκυνήματα, αλλά και τις πάντρεψε με 35 χιλιάδες Έλληνες πολεμιστές του, δείχνει τον ελληνικό ψυχισμό, ανώτερο σε λεπτότητα από κάθε δυτικό ή ανατολίτη, αντίθετα ο σλαβικός ψυχισμός έχει δείξει δείγματα βαρβαρότητας, όχι μόνον τουΚρούμου, αλλά και των "παλληκαριών του Σαντάνσκυ" καθώς και των άλλων Βουλγάρων κομιτατζήδων πού άνοιγαν τις κοιλιές των εγκύων τούρκισσων γυναικών και των Ελληνίδων, απλών πολιτών άμαχων της Μακεδονίας, εξάγοντας το έμβρυο και ποδοπατώντατος το με μίσος με τα γουρουνοτσάρουχα πού φορούσαν (τα περιβόητα οπάνγκερ). (Περί των σφαγών αυτών δείτε "Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι" τουCrawford Preis βρεττανού πολεμικού ανταποκριτού στο σερβικό, ελληνικό και τουρκικό μέτωπο αντίστοιχα στα 1912-13. Έκδοση Εκάτη. Ο Preis ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βουλγαρικών θηριωδιών).

Όντως ποτέ ο Αρριανός δεν αναφέρει φρικαλεότητες πού να διέπραξαν κατά εγκύων γυναικών οι Μακεδόνες.Τώρα αν το έπραξαν ήσαν σλάβοι; (!). Κάνουν οι σλάβοι βαρβαρότητες; (!)  Εάν δε υποτεθεί ότι ήταν ο Αλέξανδρος "ένας διεστραμμένος σφαγέας" πώς και καμμία από τις αμμέτρητες Αλεξάνδρειες και Αλεξανδρέττες πού έκτισε ο ίδιος με ελληνικά χέρια στην Ασία, καμμία απολύτως δεν φέρει σλαβικό όνομα; Ξέρουμε πολλούς σφαγείς πού έκτισαν πλήθος πόλεων; Μήπως μπλέξανε τον  Αδόλφο Χίτλερ πού ισοπέδωσε τη Βαρσοβία, με το πολιτιστικό έργο του Αλεξάνδρου; Μιλούν οι Καλάς σλάβικα; Πήγαν να τους επισκεφθούν οι σκοπιανοί "επιστήμονες μακεδόνες", όπως πήγαν να καπηλευτούν τον τάφο του Περσέα και τα κόκκαλά του πού οι ανεκδιήγητοι Ιταλοί τους επέτρεψαν ακόμα και να τα πάρουν (...''Μακεδόνες'' επιστήμονες από τη Φύρομ επισκέφθηκαν στο Αβετσάνο της Κεντρικής Ιταλιας το τάφο του έσχάτου βασιλέα των Μακεδόνων Περσέα ώστε να παραλάβουν τα λείψανα του βασιλιά τους! - το γεγονός έλαβε χώρα στα 2008).  Ντροπή και Αίσχος στην ελληνική κυβέρνηση πού δεν πήρε χαμπάρι ή απλώς έκλεισε τα μάτια γιατί τάχα "δεν κατάλαβε". Αυτοί μας κυβερνάνε στην Ελλάδα!

Κάτι τελευταίο για τους αγράμματους αφελείς και ανόητους, δολόπλοκους λασπολόγους και λοιδωρούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Γνωρίζει κάποιος από εσάς στη παγκόσμιο ιστορία στρατηλάτη κανέναν πού να ήταν ομοφυλόφιλος; Εγώ ξέρω έναν! ΤονΜωάμεθ τον Β' τον "Πορθητή" (ή επί το πρέπον τον Καταστροφέα, κατά τον ιταλικό χαρακτηρισμόMaometo il Devastatore. Πώς και αυτός σας φαίνεται σπουδαίος ενώ με λύσσα καταφέρεστε κατά του Αλεξάνδρου, βρωμεροί υποκριτές; Ένας στρατηλάτης έχει σοβαρό και πατριωτικό έργο να επιτελέσει δεν έχει καιρό για μόδες και ηδονοθηρίες! Η εξαίρεση του Μεχμέτ (το πραγματικό όνομα του Καταστροφέα) οφείλεται στο ότι τη "μεγαλειώδη" εκστρατεία του των 250 χιλιάδων τούρκων, συμπεριλαμβανομένων 25 χιλιάδων Ελλήνων εξισλαμισμένων αποβρασμάτων της Θράκης, και γενοβέζων δολοφόνων μαζί με γενίτσαρους, πού πήραν τη Πόλη πού υπερασπίζονταν μόλις 5 χιλιάδες ψυχές χωρίς τρόφιμα και όλοι τους πάνω από 45 ετών στην ηλικία, οφειλόταν στην αρμοδιότητα και διαχείρηση του Ζαγανός Πασά, άνδρα με τα όλα του, γυναικάδελφου του Μεχμέτ! 

Μάθετε και κάτι άλλο. Ο Ομοφυλόφιλος άνδρας έχει επιρρέπεια είτε στον ηδονισμό (και ηδονιστής ουδέποτε υπήρξε στατηλάτης του κύρους του Αλεξάνδρου) οπότε το πρέπον θα ήταν να χαρακτηριστεί ηδονοθήρας και όχι ομοφυλόφιλος αμιγής, είτε επειδή προσμένει στοργή από απώλεια αυτής μέσα σε μιά οικογένεια πού τον τραυμάτισε. Το ότι όμως χαρακτηρίζετε ομοφυλόφιλο τον Αλέξανδρο είναι κατανοητό διότι σαν αμμόρφωτοι πού είστε με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, δεν αντιλαμβάνεστε ότι είχε δάσκαλό του τον Αριστοτέλη πάνω στον οποίον βασίζονται και οι ηθικές αρχές της Εκκλησίας μας. Δάσκαλο πού εσείς ποτέ δεν είχατε ούτε θα έχουν τα παιδιά σας, εφ'όσον κάνετε ποτέ! Προσβάλλετε δε τους ομοφυλόφιλους διότι αποκαλείτε τον Αλεξανδρο ομοφυλόφιλο για να τον μειώσετε και να τον θίξετε σαν αυθεντικοί φασίστες πού είστε, προδότες και ανιστόρητοι (αποβράσματα γραικύλων και δυτικών συνοδοιπόρων εχθρών του ελληνικόυ έθνους). Διότι εσείς οι ίδιοι δεν σέβεστε του ομοφυλόφιλους καν! Δεν σας φταίει κανείς πού δεν μάθατε αρχαία ελληνικά! Αποδεχθείτε ότι είστε αγράμματοι και ως τέτοιοι θα έπρεπε για λόγους ευσυνειδησίας, πού δεν έχετε, να πάψει να ξεβράζει ο οχετός πού έχετε για στόμα τέτοια ξεράσματα!

Εξ άλλου, με τον ατεκμηρίωτο και παράλογο χαρακτηρισμό σας προσβάλλετε τα "αδέλφια" σας του βαρδαρέους! Αποκαλείτε τον "Μεγάλο Σλάβο" ομοφυλόφιλο! Όμως εγώ θα υπερασπισθώ τους καϋμένους τους βαρδαρέους. Πουθενά από κανέναν και ποτέ πού έγραψε τεκμαρτή ιστορία περί του Αλεξάνδρου δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αυτά είναι κυήματα φαντασίας πού όποιος τα επινόησε έκανε λάθος κείμενο και αντί για Αρριανό, διάβασε τη Παλαιά Διαθήκη! Μην λέτε λοιπόν ότι οι σλάβοι υπήρχαν και στη Παλαιά Διαθήκη!

Ραφαήλ Διαμαντής
Ειδικός Παθολόγος

Macedonia Hellenic Land.Eu


Πηγή: http://www.macedoniahellenicland.eu

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...