Αναφορά στον κ. Προϊστ. Εισαγγελέα Εφετών από θαρραλέο Δικηγόρο για το βλάσφημο έργο Corpus Chrsiti

Ο ΔρΝ κ. Φιλόλαος Δημητρίου, Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, προέβη σε αναφορά - καταγγελία προς τον Προιστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για την αυτεπαγγέλτη δίωξη υπευθύνων του βλασφήμου θεατρικού έργου Corpus Chrsiti, διότι  πρόκειται για την διάπραξη δημοσίας κακοβούλης βλασφημίας κατ’ εξακολούθησιν, αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρ.198 ΠΚ.  διαβάστε το βνβ

 

Διαβάστε το συνοπτικό, ομολογιακό  και πολύ περιεκτικό κείμενό του :

 

ΦΙΛΟΛΑΟΣ ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δρ.Ν. -  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

I.B.A. - A.A.A. -  L.C.I.ARB.

 

ΛΕΣΒΟΥ   5                                                                          ΠΑΤΗΣΙΩΝ   119         

ΤΗΛ: 210 -  8034 975                                                            THΛ: 210 - 8230 334

         210 -  8034 976                                                             FAX:  210 - 8838 393

FAX: 210  -  8034 976                                                            AΘ Η Ν Α Ι     112 57

Ε- ΜΑΙL: philolaos.demetriou@gmail.com

(BΡ Ι Λ Η Σ Σ Ι Α)   152 35

Α  Θ  Η  Ν  Α  Ι                                                                     11.06.2012

 

 

                                                                       Προς  τον

                                                                       Aξιότιμον  Κύριον   

                                                                       Προϊστάμενον της Εισαγγελίας                   

                                                                       Εφετών  Αθηνών

                                                                       Ε  Ν  Τ  Α  Υ  Θ  Α

 

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα,

Με την παρούσαν μου, ως Ελλην πολίτης επιθυμώ να απευθυνθώ εις Υμάς, ό χ ι  ως εις Πρόσωπον (διότι ούτε ενδιαφέρει ούτε έχει σημασίαν τι πιστεύετε ή τι σέβεσθε προσωπικώς) αλλά ως εις θεσμικόν Οργανον της ευνομουμένης Πολιτείας μας,  το οποίον έχει  κατ’άρθρον  35 του Κ.Π.Δ. την ανωτάτην της Ανακρίσεως διεύθυνσιν και Εποπτείαν.

Τις τελευταίες ημέρες εις το «κλεινόν» μας Αστυ διαπράττεται αδιάντροπα ένα σιχαμερόν αδίκημα, φοβερά προσβλητικόν δια το Πρόσωπον του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, δημοσίως και εις το λεγόμενο «θέατρο  χυτήριο», από ανθρώπους που ούτε τον Θεόν φοβούνται ούτε τους ανθρώπους εντρέπονται! Ακόμη και το.. διαφημίζουν!

 

Δι’ αυτούς, τους αυτουργούς και συνεργούς  του ανοσιουργήματος τούτου, το Ονομα του Ιησού Χριστού ημπορεί να μη σημαίνει τίποτε.ΟΜΩΣ δια την συν- τριπτικήν πλειοψηφίαν του Ελληνικού Λαού είναι: Ο ΚΥΡΙΟΣ και ΘΕΟΣ μας!

Και το Σύνταγμα των Ελλήνων εις το Ονομά Του έχει ιδρυθεί!Και όλα τα θεσμικά Οργανα εις το Ονομά Του ορκίζονται ότι «ευόρκως θα εκτελέσουν τα καθήκοντά των»!Το δε Σύνταγμα και ο Π.Κ τιμούν, σέβονται προστατεύουν .

Εάν κάποιος με τέτοιες ενέργειες προσέβαλλε τον πατέρα ή αδελφόν ενός από τους δράστες της καταγγελλομένης βλασφημίας, ασφαλώς θα εθίγοντο (εάν φυσικά είχαν φιλότιμο). Όπως θα εθιγόμεθα και Υμείς και εγώ και αναλόγως   θα αντιδρούσαμε.

 

Εν προκειμένω, όμως, δεν πρόκειται δι’αδίκημα, κατ’ έγκλησιν διωκόμενον, επί τη εγκλήσει του βλαβέντος ή θιγέντος.

Πρόκειται δια την διάπραξιν, δημοσία μάλιστα, κακοβούλου βλασφημίας κατ’ εξακολούθησιν, αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρ.198 ΠΚ.

Και είναι αυτεπαγγέλτως διωκόμενον.

Οθεν, υποβάλλω ( εν όψει και του άρθρου 40 του Κ.Π.Δ.) το αίτημα δι’άμεσον εκ μέρους Υμών επέμβασιν και άσκησιν ποινικής διώξεως εναντίον καθενός από τους συντελεστάς του θεάτρου και έργου τούτου, κατά το ρηθέν άρθρ.198 Π.Κ. Ετσι ώστε:  Aφ’ ενός, να τιμωρηθούν οι δράστες και συνεργοί του εγκλήματος τούτου, αφ’ετέρου δε, να διαταχθεί πάραυτα η απαγόρευσις αυτού. Εάν θα διευκόλυνε η χρήσις του ονόματος μου, ως μάρτυρος κατηγορίας, Σας παρακαλώ μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε.

 

Μετά της προσηκούσης τιμής

 

Φιλόλαος  Δημ. Δημητρίου 

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 29 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.