Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

Τα αποτελέσματα από τους βομβαρδισμούς στην Σερβία : Τεράστια αύξηση στα ποσοστά του καρκίνου.

Kορυφαίος Σέρβος ειδικός λέει ότι η χρήση από το ΝΑΤΟ πυρομαχικών με απεμπλουτισμένο ουράνιο στην επίθεση που έκανε κατά της Σερβίας έχει προκαλέσει τεράστια αύξηση στα ποσοστά του καρκίνου και αύξηση του αριθμού νεογνών με γενετικές δυσμορφίες.

Σιωπηλός δολοφόνος

"Το απεμπλουτισμένο ουράνιο δεν είναι μόνο ραδιενεργό, είναι επίσης πολύ τοξικό," λέει ο γιατρός Ραντομίρ Κοβάτσεβιτς, εμπειρογνώμονας του Ινστιτούτου για την προστασία από την ακτινοβολία "Δρ Dragomir Karajovic "στο Βελιγράδι. Σε μια συνέντευξη για το VJ Movement, εξηγεί "Καταρχάς είναι νεφροτοξικό, έτσι ώστε να επηρεάζει τα νεφρά, στη συνέχεια, το ήπαρ και τον σπλήνα. Στην πραγματικότητα, ολόκληρος ο οργανισμός επηρεάζεται εξαιτίας της τοξικότητας, στην ουσία δηλητηριάζεται. ".

Τέσσερις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, και για τους αμάχους και για όσους εργάστηκαν για την εξυγίανση ρυπασμένων εδαφών με ηλεκτροκινητικές μεθόδους, έχουν δείξει ότι η έκθεση του απεμπλουτισμένου ουρανίου προκαλεί χαρακτηριστικές και συγκεκριμένες αλλαγές στο γενετικό υλικό.

«Το μόριο του DNA είναι πολύ ευαίσθητο σε επίθεση – που στην προκειμένη περίπτωση είναι ραδιενέργεια. Η πειραματική ογκολογία έχει δείξει πριν από 18 χρόνια, ότι στην αιτιοπαθογένεια της κακοήθειας προηγείται ένα γονιδιοτοξικό στάδιο και αυτό είναι ακριβώς που είναι ορατό σε αυτά τα χρωμοσώματα, "λέει ο γιατρός Κοβάτσεβιτς, δηλώνοντας ότι οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα είναι αρκετές για να συνδεθεί η μόλυνση από απεμπλουτισμένο ουράνιο και η αύξηση των ποσοστών καρκίνου.

Απειλή για τη ζωή των νεογέννητων

Στην περιοχή του Vranje, η οποία περιβάλλεται από τέσσερις γνωστές από απεμπλουτισμένο ουράνιο (DU) μολυσμένες τοποθεσίες, υπήρξε μια τεράστια αύξηση των ποσοστών του καρκίνου και ο αριθμός των νεογνών με γενετικές δυσμορφίες. "Το 1998, τα 21 παιδιά γεννήθηκαν με παραμορφώσεις. Το 2008 γεννήθηκαν 73, "λέει ο Νέλα Τσβέτκοβιτς, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Βράνιε, σε δήλωσή του στο VJM. Ο αριθμός των νεογνών δεν άλλαξε, είναι περίπου 800-1000 μωρά ετησίως.

Ταυτόχρονα, σε μια περίοδο έξι χρόνων μετά τη βομβιστική επίθεση από το ΝΑΤΟ ένας αριθμός πρωτοταξινομούμενων περιπτώσεων καρκίνου έχει υπερδιπλασιαστεί - από 185 κατά το έτος 2000 σε 398 νέα περιστατικά, το 2006.

Μόνιμες συνέπειες

«Ο χρόνος της ημίσειας ‘ζωής’ του ουρανίου 238 είναι πολύ μεγάλο - 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια», υπενθυμίζει ο πυρηνικός φυσικός Μίροσλαβ Σίμιτς, δηλώνοντας ότι «αυτός ο τρόπος το να πετάγονται τα πυρηνικά απόβλητα σε πολίτες, αλλά και σε στρατιωτικούς στόχου, είναι κάτι το απάνθρωπο και οι συνέπειες είναι μόνιμες. "

Ίχνη του ουρανίου 236 και μερικές ισοτόπων πλουτωνίου που βρέθηκαν στις βομβαρδισμένες περιοχές δείχνουν ότι τουλάχιστον ένα μέρος του υλικού στα βλήματα είχε προέλθει από επανεπεξεργασία πυρηνικών καυσίμων.

"Το πλουτώνιο είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο τοξικό από το ουράνιο", λέει ο κ. Σίμιτς σε μια συνέντευξη για το VJM, και εξηγεί ότι «ένα σωματίδιο του πλουτωνίου, το οποίο θα εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα είναι αρκετό για να προκαλέσει μοιραίες συνέπειες».

Την ίδια στιγμή στο Κοσσυφοπέδιο, ο γιατρός Nebojsa Srbljak, ο οποίος ερευνά τις συνέπειες στην υγεία από τους βομβαρδισμούς σε άμαχο πληθυσμό, κατηγορεί το ΝΑΤΟ για την χρήση των λεγόμενων «βρώμικων» βομβών. «Πρώτα ξεκινήσαμε την έρευνα, όταν βρήκαμε ίχνη ιωδίου 131 στους ιστούς που προέρχονταν από έναν ασθενή», λέει, προσθέτοντας ότι το Ιώδιο 131, γνωστό επίσης και ως ραδιο-ιώδιο, είναι γνωστό ως ένας σημαντικός παράγοντας για τις συνέπειες στην υγεία, από την πυρηνική καταστροφή στο Τσερνομπίλ .


Τιμή για την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου

Στο Κοσσυφοπέδιο, καμία από τις περισσότερες από εκατό γνωστές μολυσμένες με DU τοποθεσίες, έχει καθαριστεί. Αλλοδαπό προσωπικό έχει προειδοποιηθεί να μείνει μακριά από τις περιοχές αυτές, εκτός να φέρουν πλήρη προστατευτικό ρουχισμό από ακτινοβολίες. Αλλά κανείς δεν προειδοποίησε τους πολίτες.

"Εμείς, οι γιατροί ξέρουμε τι είναι, οι πολιτικοί σιωπούν για να ευχαριστήσουν τους μέντορές τους. Όμως, ο λαός είναι στη χειρότερη θέση, καθώς υπάρχουν νέα κρούσματα καρκίνου μεταξύ των νεαρών ατόμων κάθε μέρα », λέει ο γιατρός Srbljak, προσθέτοντας ότι τα στοιχεία σχετικά με τις στατιστικές για την υγεία του αλβανικού πληθυσμού είναι πλήρως διαθέσιμα.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Read more: http://pentapostagma.blogspot.com

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...