Άρθρα που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν

Τα ΟΧΙ της κυρίας Μαντουβάλου – Τα ΟΧΙ όλων των Ελλήνων

agnwstos stratiwths 01

agnwstos stratiwths 01

ΟΧΙ στον χωρίς τον αληθινό Θεό ετοιμαζόμενο ‘νέο άνθρωπο’.

ΟΧΙ στους ασελγείς απογόνους των πιθήκων.

ΟΧΙ στον εξωστρακισμό της θεανθρώπινης παιδείας.

ΟΧΙ στην μεταβολή της χώρας των Ορθοδόξων σε σφαγείο ψυχών με ιδεολογικές θεωρίες ορισμένων πνευματικών συμβούλων πολιτικών ηγετών.

ΟΧΙ σε αντιορθόδοξα και αθεϊστικά διδάγματα για την δημιουργία δήθεν του ‘ολοκληρωμένου ανθρώπου’, προβάλλοντας ισότιμα με τον Χριστό, τον Βούδα της αναισθησίας, τον Μωυσή της αναμονής του Μεσσία, τον Μωάμεθ του φιλήδονου παραδείσου και του φανατισμού.

ΟΧΙ στην εξαφάνιση των Ευαγγελικών αρετών πίστεως, αγάπης, προσευχής, αλήθειας, δικαιοσύνης.

ΟΧΙ στην θεοκτονία που καταλήγει πάντοτε στην αυτοκτονία.

ΟΧΙ στην εξάλειψη της αγάπης στην Πατρίδα και τους ήρωές της. (κυρίως τους ήρωες, όλο τον αντιήρωα προβάλλουν)

ΟΧΙ στον αυτοπροσδιορισμό των παιδιών αφήνοντας άστεγη την ψυχή τους. (στην κρατική τηλεόραση μας είχανε πει, φτάνει πια με τους πολεμιστές και τους ήρωες, εμείς θέλουμε τους σεξουαλικά ομοφυλόφιλους και στα σχολικά βιβλία λένε ότι στον πόλεμο δεν υπάρχουν ήρωες, υπάρχουν μαυραγορίτες)

ΟΧΙ στο παραλλήρρημα του Ινστιτούτου λεγομένου ‘Εκπαιδευτικής Πολιτικής’.

ΟΧΙ στην υποτίμηση και ισοπέδωση της Ελληνικής Επανάστασης με την εξομοίωσή της, κατά τον πρωθυπουργό σε δημόσια δήλωσή του, με τον Γαλλικό, τον Κουβανέζικο ή τον Ρώσσικο εμφύλιο. (για φαντάσου, η Ελληνική Επανάσταση ίδια με αυτούς)

ΟΧΙ στην απαλλοτρίωση του νου των παιδιών και της ψυχής τους.

ΟΧΙ στους νόμους τους εμποτισμένους με δαιμονική πανουργία και ψεύδη.

ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και πολέμιους της Εκκλησίας.

ΟΧΙ στον εκφοβισμό αυτών που υπερασπίζονται τα θρησκευτικά και εθνικά τους σύμβολα.

ΟΧΙ στον προωθούμενο νέο διχασμό από τους νεοταξίτες σφετεριστές της ‘προόδου’.

ΟΧΙ στη διαστροφή και διάλυση της οικογένειας και του γάμου που προστατεύονται από το άρθρο 21 του Συντάγματος.

ΟΧΙ στην θρησκειολογική σούπα, κατά την εύστοχη χρήση του Πειραιώς Σεφαφείμ, που οδηγεί σε απόλυτη σύγχυση και κατηχητικό προπαγάνδας στην αθεΐα και την εκκοσμίκευση των μικρών παιδιών και που ψευδώνυμα λέγεται μάθημα θρησκευτικών.

ΟΧΙ στην βίαιη πολιτική επιβολή στα παιδιά για να αποδομήσουν τα ‘έμφυλα στερεότυπα’ και στην προτροπή με εγκυκλίους στα σχολεία να δούνε μήπως είναι άλλο φύλο από αυτό που είναι.

ΟΧΙ στην καταστρατήγηση της ηθικής και θρησκευτικής μόρφωσης των Ελληνοπαίδων.

ΟΧΙ στην αμφισβήτηση των παραδοσιακών συστατικών της ταυτότητάς μας.

ΟΧΙ στην υπονόμευση και αποδυνάμωση των Πατριαρχείων, του Αγίου Όρους και των Ιερών Μονών της Ελλάδος με τον πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας. (ο πόλεμος αυτός έχει αντίκτυπο στην Μέση Ανατολή, δεν είναι απλά έτσι πόλεμος μόνο για θρησκευτικά [θέματα], έχει άλλες γεωπολιτικές στρατηγικές [πίσω του] αυτός ο πόλεμος).

ΟΧΙ στα ναρκωτικά.

ΟΧΙ στην κατάρρευση της πληθυσμιακής συνοχής και της ασφάλειας της χώρας.

ΟΧΙ στην νέκρωση της εθνικής συνείδησης.

 

Βίντεο [από 38:38 έως τέλος]

 

Πηγή: Αβέρωφ

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 74 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.