Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

Η δικτατορία της Ελληνικής «δημοκρατίας»

xartino karavi 01


Είναι οριστικό: Το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου το Γ’ θερινό τμήμα της Βουλής θα ψηφίσει την κατάργηση της ελευθερίας της έκφρασης. Με το πρόσχημα της καταπολέμησης του "ρατσισμού" πρόκειται να γίνουν οι πιο ρατσιστικές διώξεις και θα υπάρξει η πιο στυγνή μορφή στέρησης της ανθρώπινης ελευθερίας και έκφρασης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το νομοσχέδιο θα τιμωρεί αυστηρά την άρνηση του ολοκαυτώματος (δεν μπορώ να καταλάβω την γραφή με κεφαλαίο το "Ο". Δεν πρόκειται, όσο ξέρω,για θεότητα αλλά για ένα γεγονός), θα προβλέπει μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση για ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους ως θύματα ρατσιστικής βίας. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, δεν πρόκειται να τιμωρούνται από το νομοσχέδιο οι ανιστόρητοι προδότες που χαρακτηρίζουν την Μικρασιατική καταστροφή ως "συνωστισμό", δεν θα τιμωρηθεί κανείς για το ότι αγνοεί ή/και αποσιωπά την γενοκτονία των Ποντίων, δεν θα τιμωρηθεί κανείς όταν προσβάλλει βάναυσα την πίστη και τις παραδόσεις του έθνους μας. Αυτό που ενδιαφέρει την συγκυβέρνηση της παρακμής αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα εντός και εκτός βουλής με δεδομένο ότι όλα ανεξαιρέτως χρηματοδοτούνται από ξένα συμφέροντα είναι να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των χορηγών τους. 

 

Πριν προχωρήσω στα σημεία που επικεντρώνεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο θέλω να τονίσω το γεγονός πως μέλημα της κυβέρνησης είναι η χώρα να εναρμονιστεί με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες . Η υπαλληλική κυβέρνηση, υποτελής ούσα, ακολουθεί τις προσταγές της παρακμάζουσας Δύσης, την ώρα που η Τουρκία γιγαντώνεται συνάπτοντας σχέσεις και συνεργασία με τη Ρωσία. Η Ελλάδα προστατεύει τις πάσης φύσεως μειονότητες, τους ανώμαλους, τους ακραίους, τους εγκάθετους, τους προδότες, τους ανιστόρητους, τους λαθρομετανάστες και τους διεστραμμένους ενώ η Τουρκία προστατεύει μόνο τους πολίτες της !

 

Τα κύρια σημεία στα οποία επικεντρώνεται το νομοσχέδιο είναι: 

(Α) Εισάγονται νέες ρυθμίσεις με κορυφαία τη νομική προστασία των ομοφυλόφιλων ως θύματα ρατσιστικής βίας . Είναι μια ρύθμιση που ζητούσε επίμονα το ΠΑΣΟΚ και του έχουν δοθεί οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις, από πλευράς ΝΔ, πως θα περιλαμβάνεται στο τελικό κείμενο που θα φτάσει στη Βουλή. Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ" στο τελικό κείμενο του νόμου θα προβλέπεται ρητά «η ποινική προστασία του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλλου προσώπου ή ομάδων προσώπων από την εις βάρος τους μετακίνηση βίας ή μίσους ».

 ante na vreis thn ithakh 01

(Β) Το νομοσχέδιο προβλέπει ρητά την αυστηρότερη ποινική μεταχείριση για τους αρνητές του ολοκαυτώματος  όπως είχε διαβεβαιώσει την Εβραϊκή κοινότητα εντός και εκτός συνόρων ο πρωθυπουργός. Προσέξτε τώρα διατύπωση της εφημερίδα που εκφράζει τους κυβερνώντες: «[...] ενώ φαίνεται πως τα δυο κυβερνητικά κόμματα ξεπερνούν το σκόπελο για τις γενοκτονίες καθώς ορίζεται ότι η παραβατική συμπεριφορά των αρνητών του ναζισμού και όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα ή τις γενοκτονίες θα πρέπει να συνδέονται με την υποκίνηση βίας ή μίσους [...]». Αποτελεί "σκόπελο" για την κυβέρνηση το θέμα των γενοκτονιών (Ποντίων, Κυπρίων, Κούρδων, Αρμενίων), ενώ αντίθετα είναι πρωτεύον μέλημά της η διαφύλαξη της μνήμης του ολοκαυτώματος! Μη ξεχνάτε ποιος είναι ο βασικός χρηματοδότης των κομμάτων και των πολιτικών.

 

Με πολύ "δημοκρατικό" τρόπο το υπό κατάρρευση πολιτικό σύστημα της χώρας μας θα κλείσει το στόμα των αντιφρονούντων προβλέποντας πέραν της νομικής ευθύνης, πρόστιμα από 10.000€ έως 100.000€, καθώς επίσης και αποκλεισμό από επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, δημόσιους διαγωνισμούς κλπ.

 

Καλώς ορίσατε στην "δημοκρατικά" χουντική Ελλάδα του 2014: Η ελευθερία της σκέψης και του λόγου σας είναι αυστηρά απαγορευμένη . Εκ της "Ελληνικής" συγκυβερνήσεως!

 

Πηγή: Κοινωνία

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...