Γιατί το κράτος κάνει τα πάντα για να παίρνουν διαζύγιο τα ζευγάρια;

diazygio 07


Τα τελευταία χρόνια, ο θεσμός του γάμου βάλλεται με δύο τακτικές:

Από τη μία, χαλαρώνουν οι διατάξεις, τόσο ώστε να μπορεί να παίρνει διαζύγιο ένα ζευγάρι, με το πρώτο καβγαδάκι, με μια απλή υπεύθυνη δήλωση και σε μια ώρα (και μάλιστα τα ΜΜΕ διαφημίζουν ως σούπερ προϊόν τη νέα αυτή ρύθμιση!!!!) κι από την άλλη -κι αυτό είναι η κτηνωδία- όλοι οι φορολογικοί νόμοι και όλα τα επιδόματα, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να τα δικαιούνται οι χωρισμένοι (μονογονεικές οικογένειες).

Τι σόι κοινωνία θέλουν; Να μεγαλώνουν τα παιδιά με τον έναν γονέα και να αποκτούν ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα; Έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι τα παιδιά από διαλυμένες οικογένειες έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες να πάρουν τον "στραβό δρόμο". Έχει αποδειχθεί, ότι τα παιδιά χωρισμένων, χωρίζουν και τα ίδια πολύ πιο εύκολα. Έχει αποδειχθεί ότι πολλοί απ΄αυτούς που παίρνουν εικονικό διαζύγιο για να παίρνουν επιδόματα, στο τέλος χωρίζουν πραγματικά!

Έχει αποδειχθεί -και το γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι- ότι τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, όταν μεγαλώνουν ΚΑΙ με τους δύο γονείς, σε ήρεμο περιβάλλον. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση, πάει στο διάολο, ας νομοθετούσαν ό,τι ήθελαν. Αλλά γιατί να πληρώνουν τα παιδιά την κτηνωδία του κράτους να ωθεί τα ζευγάρια στο διαζύγιο, με ένα σωρό τεχνάσματα; 

Προς τι λοιπόν τόση πρεμούρα να σου λέει το κράτος "θες λιγότερους φόρους και να παίρνεις κοινωνικά μερίσματα κι άλλα επιδόματα; Πάρε διαζύγιο!"

Πηγή: makpress

 

Σχετικά άρθρα:

1. Η θέση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τα συναινετικά διαζύγια-Επιστολή του Προέδρου Βασίλειου Αλεξανδρή στους βουλευτές

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 106 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.