Άρθρα που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν

Πούτιν για Πάπα: Δεν είναι άνθρωπος του Θεού

papas 04


Ο Πρόεδρος Πούτιν επιτέθηκε με δριμύ τρόπο κατά του Πάπα Φραγκίσκου λέγοντας ότι «προωθεί πολιτική ιδεολογία αντί να διοικεί την Παπική “εκκλησία”», και προειδοποίησε ότι ο ηγέτης της “Καθολικής εκκλησίας” «δεν είναι άνθρωπος του Θεού.».

«Ο Πάπας Φραγκίσκος χρησιμοποιεί το βήμα του για να πιέσει προς μία επικίνδυνη ακραία αριστερή πολιτική ιδεολογία για τους ευάλωτους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανθρώπους που τον εμπιστεύονται λόγω της θέσης του.», δήλωσε ὁ Πούτιν.

«Αν κοιτάξετε τί λέει αυτός (ὁ Πάπας) είναι σαφές ότι δεν είναι άνθρωπος του Θεού. Τουλάχιστον όχι (δεν είναι)... του Χριστιανικού Θεού. Όχι τού Θεού της Βίβλου.», δήλωσε ὁ Πούτιν στο ναυτικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Κροστάνδη.

«Ονειρεύεται μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα καταπίεσης. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν στα κομμουνιστικά κράτη, αυτό το σύστημα δεν είναι συμβατό με τον Χριστιανισμό.»

Ο Πάπας έχει αρχίσει να υποστηρίζει ολοένα και περισσότερο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και να προωθεί ανοιχτά την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης καθώς και άλλα αριστερόστροφα θέματα στις μάζες. Νωρίτερα τη χρονιά αυτή, απαίτησε την εγκαθίδρυση μιας «παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας και οικονομικής αρχής» (εδώ), ενώ ακόμα πιο πρόσφατα δήλωσε ότι «Oι Αμερικανοί χρειάζονται μια παγκόσμια διακυβέρνηση το γρηγορότερο δυνατό για το δικό τους καλό.» (εδώ).

Οι ιδέες του Πάπα Φραγκίσκου δε σταματούν στο ότι οι Αμερικανοί θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση άμα τεθούν κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ο αριστερίζων Ποντίφικας με δήλωσή του υποστήριξε επίσης απερίφραστα ότι και η Ευρώπη θα πρέπει να γίνει ένα κράτος κάτω από μία κυβέρνηση.

Επίσης, έχει καταγεγραμμένα δηλώσει ότι για τα Έθνη της Δύσης απαιτούνται μέτρα τύπου Κίνας σχετικά με την πολιτική για την απόκτηση μόνο ενός παιδιού (εδώ), και έχει πει σε “εκκλησιαστική συγκέντρωση” στη Ρώμη ότι το να έχει κανείς προσωπική σχέση με τον Ιησού Χριστό είναι «επικίνδυνο και επιβλαβές».

Ο Πούτιν αν και ενεργός Χριστιανός, δεν ανήκει στον Παπικό “Ρωμαιοκαθολικισμό”, και ο Πάπας δεν είναι ο θρησκευτικός του ηγέτης. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πρόεδρος Πούτιν θεωρεί ότι ο Πάπας Φραγκίσκος δεν είναι καν Χριστιανός.

Ο Ρώσος Πρόεδρος πολύ σπάνια επικρίνει τόσο ανοιχτά ξένους ηγέτες, προτιμώντας συνήθως την οδό της διπλωματίας προκειμένου να κερδίσει τη στήριξη των ανθρώπων στο πρόσωπό του. Εντούτοις, περιβόητοι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, όπως ο George Soros (εδώ), ο Jacob Rothchild (εδώ), και ο Bill Gates (εδώ), έχουν κατά το παρελθόν δεχτεί φραστικές επιθέσεις (από τον Προέδρου Πούτιν), και τώρα στην συντροφιά τους προστέθηκε και ο Πάπας Φραγκίσκος.

 

Πηγή: Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό, YourNewsWire.com

Εργαλεία Επισκεπτών

feed-image

Έχουμε 39 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

Δεν ξεχνώ

ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα  άρθρα, τα σχόλια και τα εν γένει κείμενα, εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους ή και των ιστοσελίδων και ιστοτόπων που τα δημοσίευσαν αρχικά. Η παρούσα ιστοσελίδα τα δημοσιεύει ή τα αναδημοσιεύει ως αρχειακό και ιστορικό υλικό και καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην περιλαμβάνει περιεχόμενο που εμπίπτει σε νομοθετικές απαγορεύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχεται, ούτε και υιοθετεί, σχόλια και χαρακτηρισμούς κειμένων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν  ως δυσφήμιση κάθε μορφής ή παράνομη αποκάλυψη στοιχείων και δεδομένων. Αν διαπιστώσετε δημοσιευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει σε νόμιμες απαγορεύσεις, παρακαλούμε στείλτε σχετικό e-mail στην ηλ. δ/νση : tideon at tideon.org . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους  όρους χρήσης και τις διευκρινίσεις για το περιεχόμενο.