Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

Η κατάντια του Europride και η υποτέλεια του Σερβικού κράτους

europride fiasco and the end of the serbian state 01


Εικόνα:  Συναυλία
Euro-parader στο Tasmajdan, 17 Σεπτεμβρίου 2022.


Από
Jugoslav Kiprijanović

19 Σεπτεμβρίου 2022

International Family News,

Είναι αναμενόμενο να καταφεύγουν οι πολίτες σε πράξεις πολιτικής ανυπακοής αφού εξαπατήθηκαν πως σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Δικαστηρίου και του Υπουργείου Εσωτερικών της Σερβίας, θα απαγορευόταν  η πορεία του λεγόμενου Europride 2022.

Ο αποικιοκράτης άρχοντας Christopher Hill – ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Σερβία, πρώην σύμβουλος του  Bill Clinton και γνωστός στους Σέρβους από την εποχή των Συμφωνιών του Dayton και των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ– με τους «φίλους» του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διέταξαν τις αρχές της Σερβίας ότι αυτή η πορεία πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Και έτσι έγινε. Αν και ήταν εντελώς αντισυνταγματικό και παράνομο. Η πορεία ήταν ένα απόλυτο φιάσκο για πολλούς λόγους. Καταρχήν μας λύπησε το γεγονός πως μετά από όλες τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις τους, οι αρχές της Σερβίας υποχώρησαν στις πιέσεις και ουσιαστικά απαρνήθηκαν την εξουσία τους και το δικαίωμά τους να λαμβάνουν κυρίαρχες αποφάσεις για τη πατρίδα τους. Βέβαια ο λαός δεν απαρνήθηκε τη Σερβία, ούτε τους προγόνους του, ούτε τους απογόνους του.

Το φιάσκο είναι ακόμη μεγαλύτερο γιατί, παρόλο που οι «υπερήφανοι» (για τί άραγε;) διοργανωτές είχαν ανακοινώσει αρκετές χιλιάδες συμμετέχοντες, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία δεν ήταν περισσότεροι από 300  συγκεντρωμένοι στο Tašmajdan για τη συναυλία μετά την πορεία.

Οι διοργανωτές-συμμετέχοντες πρέπει να ήταν πραγματικά στα «high» τους με το Poppers όταν δήλωσαν ότι σχεδόν 10.000 άτομα συμμετείχαν στην πορεία.

europride fiasco and the end of the serbian state 01

……………………………………………………………

Είδαμε στη θλιβερή αυτή πορεία τρομερές σκηνές…. Ηλικιωμένοι μοναχοί και μοναχές να σπρώχνονται και να συλλαμβάνονται από βαριά οπλισμένους αστυνομικούς…από την αστυνομία που πληρώνουμε εμείς οι πολίτες της Σερβίας. Η αστυνομία – και όλοι τους, από ψηλά  μέχρι χαμηλά, από τον υπουργό Εσωτερικών μέχρι τους αξιωματικούς στους δρόμους– συμμετείχαν σε τέτοιες ενέργειες, περιορίζοντας την κυκλοφορία των πολιτών, συλλαμβάνοντας και εκφοβίζοντας τους εξαπατημένους και ταπεινωμένους πολίτες που εξέφρασαν την αντίδρασή τους για την κοροϊδία των πολυτιμότερων, ιερότερων και πλέον αγαπητών πραγμάτων στη ζωή τους : Για Το Χριστό, την Εκκλησία Του, τον  Άγιο Σάββα, το Κόσοβο και τα Μετόχια. Ξυλοκόπησαν φιλήσυχους πολίτες που στέκονταν κάτω από τη δυνατή βροχή χωρίς υλικό συμφέρον, απλά για την υπεράσπιση του Συντάγματος και των νόμων της Σερβίας, τη στιγμή που η αστυνομία  υπερασπιζόταν τις αντίθεες πρακτικές.

europride fiasco and the end of the serbian state 01  
Εικόνα: Μοναχοί και μοναχές σπρώχνονται από την αστυνομία στους δρόμους του Βελιγραδίου, 17 Σεπτεμβρίου 2022. Πηγή: σελίδα της
Nada Gladovic στο Facebook

Πηγή: Twitter

Και φυσικά η κοροϊδία του Χριστού και της Εκκλησίας κατά την παρέλαση των Σοδομιτών ήταν αναπόφευκτη. Είχαμε προειδοποιήσει τις κρατικές αρχές γι' αυτό, είχαμε ξεκινήσει και υπογράψαμε μια αναφορά, αλλά μάταια. Αντί να συλληφθεί αμέσως ένα πλάσμα που κορόϊδευε τον Χριστό και να απομακρυνθεί από τη συγκέντρωση, παρακολουθήσαμε εν μέσω των δρόμων του μαρτυρικού Βελιγραδίου πώς ένας ομοφυλόφιλος χλεύαζε ελεύθερα τη σταύρωση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Άλλο θλιβερό στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι ολόκληρο το Europride είχε στόχο να ταπεινώσει και να κοροϊδέψει την παραδοσιακή Σερβία και την εκκλησία μας ήταν η εμφάνιση ενός άνδρα με φόρεμα που γιορτάζει τη «Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου» στο κέντρο του Βελιγραδίου και ποζάρει αδιάντροπα με φόντο την εκκλησία του Αγίου Μάρκου.

Οι διοργανωτές του Europride 2022 ισχυρίζονται ότι είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι που απλώς αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Είθε ο Θεός να μας βοηθήσει να μην δούμε ποτέ χειρότερα από αυτό στη Σερβία και να μην ντρεπόμαστε για τους εαυτούς  μας όταν θα σταθούμε ενώπιον των προγόνων μας μια μέρα….

 

Πηγή: ifamnews.com

 

 

 

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...