Η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» [3 Μαρτίου 2011]

ypoyrgeio dikaiosynhs 01


Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 3 Μαρτίου 2011 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αντικείμενο «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».

 

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για τη συμμετοχή και τα ενδιαφέροντα σχόλιά τους, τα οποία ήδη επεξεργάζεται.

 

Με νεότερη ανακοίνωση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα ενημερώσει για τις τροποποιήσεις που θα γίνουν στο σχέδιο νόμου με αφορμή τις παρατηρήσεις και τις απόψεις όσων συμμετείχαν στη δημόσια ανοιχτή διαβούλευση.

 

Χάρης Καστανίδης

Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας

& Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου»

 

Πηγή: Υπουργείο Δικαιοσύνης