Θησαύρισμα ἰδεῶν καί ἀναφορῶν γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Ἑλληνισμό

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδος οι εκλογές. Κρίσιμες, όχι μόνο από απόψεως οικονομικής αλλά κυρίως υπαρξιακής!

Τι εννοώ: Εάν την επομένη των Εκλογών θα είναι η Ελλάδα μας η «ΠΑΤΡΙΔΑ» που ξέρουμε από τότε που ελευθερώθηκε το Γένος μας, η Ελλάδα των Ιδανικών του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού ’Η μια αγνώριστη χώρα των Αθέων  του μαρξιστικού υλισμού; Ας σκεφθεί η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Ελληνας τα εξής:

Μετά την μεταπολίτευση και την νομιμοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος (διηρημένου σε ΚΚΕ, ΚΚΕ Εσωτερικού και τις διάφορες μικροομάδες τροτσιστών, μαοϊστών κλπ) και κυρίως την άνοδον των «Σοσιαλιστών» εις την εξουσίαν, το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος έχασε την γνωστή μορφολογία, που είχε από την εποχή των Ελευθερίου Βενιζέλου – Δημητρίου Γούναρη και των επιγόνων τους….

Πολλοί ακραιφνείς μαρξιστές-κομμουνιστές εισήλασαν, όχι μόνον εις το κίνημα του Α.Π., αλλά και δι’ αυτού εις τα Ανώτατα Ιδρύματα της Χώρας (Πανεπιστήμια: Πάντειο, Εμπορικό, Γεωπονικό κλπ) και κατέλαβαν καίριες θέσεις, που με σχετικούς νόμους των φορέων της «νέας» εξουσίας σύντομα ανεδείχθησαν…«Πανεπιστημιακοί  Διδάσκαλοι»! Αλλοι, παιδιόθεν άθεοι, αντίχριστοι και εκκλησιομάχοι, κατέλαβαν ανώτερες και ανώτατες θέσεις σε θεσμικούς Οργανισμούς και Αρχές του Κράτους, απ’ όπου δεν έχαναν και δεν χάνουν την ευκαιρίαν να χύνουν το δηλητήριο κατά της Χριστιανικής Πίστεως και Εκκλησίας, αποκαλούντες «εαυτούς φωτιστές» και τους ανθρώπους της Εκκλησίας «σκοταδιστές».Την πρώτην «δοκιμαστικήν» μετωπικήν σύγκρουσιν με την Εκκλησίαν και το Χριστιανικόν Πλήρωμα την επεχείρησαν με τους  «εκσυγχρονιστές» του Σημίτη και με αιχμή την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες το 2000, ενώ με εργαλεία τα δύο υπουργεία (Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης – με εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς αρχικά) εψήφισαν νόμους και διατάγματα, αντίθετους προς τις Χριστιανικές επιταγές, πού  προκαλούν διάλυσιν της Οικογενείας και της συνταγματικώς επιβαλλομένης Ελληνοχριστιανικής Εκπαιδεύσεως των παιδιών μας!

Εδιωξαν τους Ιερείς από τα σχολεία και απαγόρευσαν την Ι. Εξομολόγηση, για να την αντικαταστήσουν με «διδασκαλίες» από …ψυχιάτρους και σεξο-διδασκάλους! Θέλουν την αντικατάσταση της διδασκαλίας των Θρησκευτικών (Χριστιανική Κατήχηση και Ηθική), με την ιστορίαν των…θρησκειών (!), (επίτηδες δια να αποχριστιανίσουν την Ελληνική Νεολαία). Αγνοούν και περιφρονούν τον Εκκλησιασμόν της μαθητιώσης νεολαίας, που από αιώνος ίσχύει και λειτουργεί. Θέλουν να καταργήσουν την εορτήν των Τριών Ιεραρχών εις τα Πανεπιστήμια και τα Σχολεία, ένα ιερό έθιμο και θεσμό που χρονολογείται από το 1842! Εχουν αποσύρει την εικόνα των Τριών Ιεραρχών από το Πανεπιστήμιο, ενώ επιδιώκουν να αφαιρέσουν από τα Σχολεία, τα Δικαστήρια, κ.α. την εικόνα του Κυρίου! Εγκάθετοί τους «Δημοτικοί άρχοντες» ζητούν να καταργηθούν οι δοξολογίες, τελετές και παρελάσεις τις μεγάλες εθνικές  εορτές, που συνδέουν Εκκλησίαν και Πολιτείαν και με άλλους «προοδευτικούς» συνταγματολόγους και νομικούς (γράφε αθεο-μαρξιστές) συστηματικά επιδιώκουν τον λεγόμενον «χωρισμόν Κράτους –Εκκλησίας», αγνοούντες ότι έτσι εκείνος που πραγματικά βλάπτεται δεν είναι η Εκκλησία αλλά η Πατρίδα! Η Εκκλησία όχι μόνον επεβίωσεν εις τον κατακλυσμόν της εθνικής υποδουλώσεως αλλά και  ανεδείχθη η θαλπωρή και η στοργική μητέρα του Γένους. Είναι όμως τόση η αντιπάθειά τους προς την Χριστιανικήν Πίστιν, που τίποτε δεν τους αναχαιτίζει εις τον κατ’αυτής πόλεμον!

Οι περισσότεροι από αυτούς, βλέποντας την καθίζηση των «Σοσιαλιστών» και την άνοδο των κομμουνιστο-μαρξιστών του «Σύριζα», «επιστρέφουν….στά φίλια εδάφη» παρασύροντας αγνούς πατριώτες, πικραμένους όμως και αγανακτισμένους, στην άθεη και αντιχριστιανική παράταξη (του 3% που η αγανάκτηση εκτίναξε στο 17%) !

Ετσι, σηκώνουν κεφάλι και ονειρεύονται… να κυβερνήσουν την Ελλάδα! Ποιοι;

Αυτοί που την επρόδωσαν πρίν από μισόν αιώνα και ήθελαν να την σοβιετοποιήσουν,  φορώντας τώρα την λεοντή του… «αντιμνημονιακού»!

Θα πέσουν οι σκεπτόμενοι Ελληνες στην παγίδα που μας στήνουν οι άθεοι, εκμεταλλευόμενοι τον «πόνο του χειμαζομένου Λαού μας»;

 Ας σκεφθούμε ότι τα «οικονομικά» αργά ή γρήγορα θα τακτοποιηθούν, όπως έγινε και μετά τον πόλεμο του1940.

Όμως, η πνευματική αποδόμηση και διάλυση του Εθνους μαςΔΕΝ είναι εύκολο  να αποκατασταθεί! Γι’ αυτό:ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ! Μακριά από ΑΘΕΟΥΣ!!

 

Δρ Φιλόλαος Δημητρίου

Λέσβου 5 - Βριλήσσια

 

  

Δεν ξεχνώ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ [1986 - 2016]: 30 Χρόνια από τήν ψήφιση…

Ιωάννης Θαλασσινός, Διευθυντής Π.Ε.ΦΙ.Π. 04-10-2017

Ποιός ἄραγε θυμᾶται τή θλιβερή ἐπέτειο τῆς ψήφισης, ἀπό τή Βουλή τῶν Ἑλλήνων, τοῦ ἐπαίσχυντου...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μποϊκοτάρετε τα προϊόντα εταιρειών που αφαιρούν…

Χριστιανική Εστία Λαμίας 03-10-2017

Οἱ μάσκες ἔπεσαν γιά ἀκόμα μιά φορά. Ἑταιρεῖες γνωστές στούς Ἕλληνες καταναλωτές ἀφαίρεσαν ἀπό τά...

Σύμφωνο Διαστροφικής Συμβίωσης

TIDEON 21-12-2015

Επιμένει να προκαλεί Θεό και ανθρώπους η ελληνική Κυβέρνηση, ψηφίζοντας στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ως...

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Δεν θα γίνω ευκολόπιστο θύμα!

Tideon 14-12-2015

Η Κυβέρνηση μας μίλησε για την «αναγκαιότητα» και για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Πολίτη»...

Η καταιγίδα των αντιδράσεων για το «αντιρατσιστικό»

TIDEON 27-08-2014

  Λαμβάνουν διαστάσεις καταιγισμού οι αντιδράσεις πλήθους φορέων και πολιτών για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το...

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! …

tideon.org 02-05-2013

  Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά...

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές...

Tideon 31-12-2012

Ποια είναι η λύση αν πλήρωσες «τσουχτερές» τιμές στο Κυλικείο του Νοσοκομείου, του Αεροδρομίου, του...

Όχι, δεν θα φύγω

Νικόλαος Ἀνδρεαδάκης, ὁδηγός 03-04-2012

Εἶμαι νέος μὲ οἰκογένεια, ἔχω ὅλη τὴ ζωὴ μπροστά μου… Λόγῳ ἐπαγγέλματος ἔχω τὴ δυνατότητα...

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων…

tideon 07-11-2011

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Δεν ξεχνώ αυτούς που παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και έκαναν...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ...;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ... 15-02-2011

   Κατάλαβες τώρα ... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;    Για να...

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου…

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ 25-12-2010

Τώρα πια γνωρίζω τους 10 τρόπους που τα ΜΜΕ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και πώς...